mengalah ...

hrmmm ,, aq dah malas nak gadoe2 agy dgn BUDAK2 NGEK 2 !! bear jela dea uwg na ckp  ape ,,, ckp lha ... ta kesah pown ... ngekk ! p'patah uwg tua ckp ,, jgn d'layan sangat budak2 ,, nty makin menjadi-jadi ... lw dilayan naik kepale fulax ... aq dengar je y itu ... ahhhh !! malas na layan ,,, na ckp aq ayat banjir skali pown ,,, ckp lha .. tape2 ...aq paham kowg ngah tension 2 ... hahak ! aptb ... sewel~  aq ta na layan bukan kerana aq kalah ea ... but t'pkse mengalah ... uwg mcm korang nie ,,, toley layan sangat ... nty menjadi-jadi ... maklum lha ... budak baru nak naek pangkat remaja ... cm gitu lha .. xd adap langsong ... akal pown ta panjang agy ... bear jela dea uwg lepas kn tension 2 smpai dea uwg tenang ... hahahak ! aq nie t'pkse lha mengalah dgn budak2 ... ta na masalah makin rumit ... aq bukan pengecut ea y senang2 korang ckp uh ... cme aq ta na gdoe sesame kaum sndrik ,,, sal jantan pown na gdoe ... ape bnde lha ... xd faedah langsong weii ,,, bkn dapat blek pown daq laki uh ... lw gdoe dpt faedah ,, tape gak ... untung lha ciked ... dpt blek daq laki 2 ,, untung lha gak ... nie ta maki2 uwg pas uh ta dpt pape pown ,,, dpt dose adela ... ta dpt pahala pown ... kuar kn ayat yang lucah2 ... ta bagos lha adek2 sume ... ta bagos tok otak adek2 y ta cukup umur agy 2 .. huhuk ! bodoh lha .. lme2 aq bce korang pnye post ... ley gelak aq ... hahahahahak ! dah2 stop ... lantak adek2 ea ... adek2 uat lha hal adek masing2 ....

11 comments:

Park Min Gi said...

Hei sorry lah loser yg kau gaduh tu kau fikir semua tu ADIK-ADIK kau ke ? Ada yg KAKAK kepada kau tahu tak ? Hormat sikit ye kak ? Mulut nak kena sumbat cili ^^ Dengar sini ye adik, kau sepatutnya hormat org yg lebih tua. Kalau kau tak tahu jgn lah nak buat cerita bodoh mcm sekarang nie hehe sumpah loser doh kau. yeah sumpah banjir. Ohh please lah, get a life. Semoga kau dapat mind-fuck lepas baca benda nie :)

Ader!nA said...

lantak aquw pnye pasal lha na uat ayat banjir skali pown .. aq ta susah kn kaw pown noob !! ayat aquw ,, suke ati aquw lha weii !! aquw da ta crix pasal agy gan kau .. kau pulak y cari pasal gan aquw .. pe masalah kau ?!! da gian sangat ea asyik na gdoe je .. xd keje .. ta puas ati je ..

Park Min Gi said...

Ape ape ? Haha bodoh diri sendiri noob tak sedar ke kak oi ? HEHE sedar lah weh sedar lah. Jangan jadi pencemar bahasa melayu je. Lebih baik kau duduk dekat india sana. Sesuai sangat lah dengan kau. Aku malu kau nie rakyat malaysia. Tak layak lah weh tak layak :)

abduction said...

baraapapappappa. LOL. kau ni memang nak cari pasal ke apa? btw la. tak guna mengalah sebab kiteorang dah label kau ni sebagai PENGECUT. and kau fikir kiteorang nak ke gaduh dengan minah NOOB macam kau? and ayat NOOB tu aku rasa macam ayat kiteorang tau. haha dasar kan? copycat. dah dua words aku nampak kau copy. tak malu ke kak oi? kiteorang tak akan copy ayat banjir macam awak lah D: ahaha. tolong lah jangan macam .... sikit. boleh? :) boleh kan? HIHI <3

Park Min Gi said...

Tahu takpe dah la banjir copypig pulak tu. Sumpah double trible loser and double triple sial je minah nie. haha serius lah wehh get a life. Sebelum nak cakap diri kiteorang noob cermin diri dulu. Mehh aku beli cermin yg sebesar-besarnya khas untuk kau,babe. Ikhlas dari hati aku yg suci murni nie HAHAHAHAHA

abduction said...

Tahu takpe, HAHA. bodoh bodoh je.


kau kate, sentiase TABAH menghadapi segala cabaran and dugaan kan?

Kepala otak kau lah.

Aku baru gentel sikit, kau dah melenting macam babi. aku baru je tanya kau pasal 'DAH PUAS ROSAKKAN HUBUNGAN ORANG' kau dah maki aku dengan ayat PORN kau tuh. haha. TABAH waklu lah weh. macam PONDAN kena gigit dengan semut je. sama je dengan BAPOK F kau tuh. HAHA. BAPOK. DASAR !

note ; jangan jadi bodoh kay? :)

Ader!nA said...

korang nie pehal hah ??! tak abez2 cari pasal .. benda pon dah sentle laa .. dah xd pape nak dibincangkan lagi .. yang maseh nak cari gadoh lagi ,,, pehal ?? kalau tak cari gadoh tak boleh ea ? lantak korang pnye pasal la ... kalau nak gadoh pon ,, jgn babit kan F pulak ... korang nak hina aku ,, hina la .. nak cakap aku noob , sundal , loser ,, & macam lagi ,, cakap la .. yang penting korang happy & puas hati .. teruskan laa .. hmmm ,,,bagi korang ,, aku nie hina kat mate korang ... so ,, teroskan ..

abduction said...

aku tak kan pernah puas selagi kau tak berhenti copy kiteorang. dan aku tak kan pernah puas selagi kau tak berhenti jadi SUNDAL . :) faham kan? actually benda ni tak settle lagi, sebab kau tak bagi respond. it's like coward. you know right? :)

Ader!nA said...

oke fine .. lepas nie aku dah tak copy korang pnye agy ... aku dah malas nak gadoh je .. fed up aku lame2 .. senang cite .. aku nak mintak maaf la sangat if uat korang sakit hati .. tak nak gadoh2 lagi .. sorry again ..

abduction said...

ok bagus. sebanjir banjir kau pun. reti juga minta maaf. ok kali ni aku maafkan, but kau cari pasal lagi. kau kena. :)

Ader!nA said...

ouh ,, ea ??
kalau aku nak cari pasal lagi ,, kau nak buat pe ?? haha ,, ngek ! :P
sorry aku terpadam kau punye comment ..