tentang perasaan ku .. :'(



Ya allah ..
Kenape kehidupan aku jadi macam gini ...
dia cakap aku kerjanya nak rosakkan hubungan orang je ...
aku tak mintak pun semua nie ... kenape lah ..
perempuan tuhh cakap aku nie rampas kebahagian dia ...
ini ke dugaan yang kau berikan pada aku ...


terus-terang aku cakap aku memang masih sayang kat lelaki tuhh ,,
aku cinta dia ,, aku rindu dia .. tanpa dia hidup aku sunyi ...
hidup aku macam dah tak ada makna lagi ...
 sekian lama aku bersama dia ,, ini yang aku dapat ...
kena maki-hamun setelah kenal dengan itu seorang perempuan ..
perempuan tuhh cakap aku rampas kebahagian dia .. padahal perempuan tuhh 
yang telah rampas kebahagiaan aku ... heyy ! perempuan .. kau yang tak sedar ...


this for you perempuan :
kau tak sedar ke yang kau telah rampas kebahagiaan aku ...
kau sedar tak selama nie ?? aku yang kenal dia dulu daripada kau ...
kau pun tak kenal lagi si lelaki tuhh perangai dia macam mana jadi 
jangan sebarangan cakap yang aku nie rampas kebahagiaan kau ... 
think about it before speak ... 


this for you Mr.F :
aku nak kau tahu yang aku sayang kau sangat-sangat...
aku nak kau tahu yang aku rindu kau sangat-sangat ...
aku nak kau tahu yang aku cinta kat kau sangat-sangat ...
aku tak boleh lupa kan kau sampai bila-bila ....
tanpa kau ,, hidup aku terseksa ... merana hidup aku , menderita hidup aku dan huru-hara hidup aku ...
walaupun kau dah banyak kali sakitkan hati aku ...
kau banyak maki-maki aku ... aku takkan penah give up sebab aku sayang kau semua ...
banyak dugaan yang kita lalui tapi kita terus bersama-sama lagi sebab kita tabah menghadapi dugaan tuhh ...
tapi sekarang kita dah tak bersama lagi ,, sebab dugaan ini terlalu berat untuk kau sampai hubungan kita dah berakhhir .... aku terima semua nie ... 
kau dah janji akan jaga aku selama-selamanya ... selagi kau berupaya untuk menjaga aku ....
kau dah jaga aku dgn baik selama aku bersama kau .. aku takkan lupakan kenangan manis aku dgn kau sampai bila-bila ... 


myself :
kenape datangnya dugaan yang nie ?
disebabkan dugaan aku yang nie lahh aku dahh tak ade pape dgn Mr.F ...
disebabkan perempuan tuhh !!!
kenape kau muncul dalam hidup aku hah ?!!
aku dah kenal Mr.F lagi lama daripada kau ... sedar diri tuhh sikit lahh ...
aku tempuhi dugaan ini dengan penuh seksa ...
aku tempuhi dugaan nie sorang diri ... tak ada sesape yang menolong aku sebab aku tak nak menyusahkan kan orang .... biarlah aku yang menderita ...
aku yang lalui dugaan ini .... 
urmmmm ,,,, :'(


>> aku buat post nie dgn air mata yang mengalir di pipi ku dan hati ku yang pedih ...
tapi tapela .. asalkan aku dapat luahkan perasaan aku yang selama nie aku pendam sorang diri ... aku terima dengan seadanya .... walaupun hati ini perit untuk menerima semua ini ..
aku redha ... ya allah ,, berikan lah aku semangat untuk menghadapi dugaan ini ,,..
kuatkan lah semangatku ya allah ...
berikan lah aku ketabahan untuk mencempuri cabaran mu dan dugaan mu ya allah ...
aku tahu kau bagi aku dugaan cmmnie ade hikmahnya ...
aku sabar dan aku redha ....





2 comments:

Erae Seuk said...

okeyy sekarang kau cakap aku yang rampas F ?? zzz, weyy fikir lahh, kenapa F mesti mintak couple dengan aku, kalau dye still sayangkan kau ??! n kenapa korang mesti break ?? zzz, kalau F tuh orang punya, sampai mati pun aku takkan amek, tapi time kitorang couple, dye SINGLE !

Ader!nA said...

urmmm ,, yea .. tuhh dulu .. sekarang aku dah tak anggp kau rampas F .. aku dah malas nak bahas cerita nie lagi .. penat lahh .. aku tak tahu sama ada dia masih sayang aku lagi ke tak ?? kita memang dah break masa tuhh tapi kita masih kawan lagi .. kawan rapat .. dah lah ira ,, aku tak nak cerita pasal nie lagi .. aku cuba nak lupakan F tuhh .. nak lupakan kisah aku dgn dia .. :(