Shopping



Hai blogger.
Harini takde pape cerita. Saja je tangan ni gatal nak menaip. Hehe :D
Erm erm, nak story apa harini ? Huh, hari yang membosan. Dzzz
Ohhh, ye. Harini aku and family aku nak pergi cari barang raya. Hoho, seronoknya xDD
Family aku tak plan lagi nak pergi mana. Err, sama ada nak pergi square or BP mall. 
Maybe kawasan tuuu je yang paling best untuk shopping. Hihi :D
Tapi aku berharap sangat nak pergi BP mall. Aku suka pergi BP mall. Even kat situ kadang kadang takde apa apa function tapi aku tetap nak pergi jugak. Jalan jalan je kalau takde apa apa. Kekeke :DD
Ibu aku just plan nak pergi hari ahad je. Jam pun tak tetapkan lagi nak pergi pukul berapa.
Bila tak tetapkan, tetibe pagi ahad means harini laaa. Ayah aku cakap kita pergi beli barang pagi ni laaa.
Aku pun, Woo ! cepat siap siap. Tapi ibu dengan ayah aku tak siap siap lagi.
Alahaiii, nak tunggu diaorang memang lama lah. Sabar jelaaa.
Kejap kejap, aku tengah fikir ni  nak beli kasut raya macam mana ? Aduh, pening kepala wa.
Aku niat nak beli kasut dolpin je. Tapi tapi bila dah nampak makcik aku beli high heels. Rasa rasa jealous pulak bhaiii. 
Fulamak ! high heels makcik aku memang cantik lah. Jealous seribu kali ganda aku sekarang ni. 
Aku confused sama ada nak beli high heels or dolpin.
Nak beli kasut dolpin nanti terasa diri aku ni pendek. Yelaaa kan, aku ni memang pendek dan dan aku tak boleh terima kenyataan yang aku lebih pendek daripada adik lelaki aku. So aku nak jugak jadi tinggi. Kahkahkah xDD Erm, kalau aku beli high heels. Hmm, sebelum ni aku dah ade high heels jadi takkan nak beli lagi kot. Huh, entah lah. Aku confused sekarang ni. Pening kepalaaaa akuuu ._.
Huhu, okay lah, aku nak siap siap ni.
Lain kali kalau aku ada masa. Aku buat post lagi ea. Tau tau
Okay lah, bubye. Assalammualaikum

1 comment:

MIsz MMA said...

heyp.. selamat hari raya... heheh beli je kasut heel.. heheh
saya dah done follow awk.. meh la lawat blog saya.. coment2 borak2.. heheee