Segmen: My Blog Simple And Awesome



So hai awak awak semua. Sihat ? Ohh, sihat. Alhamdulilah.
Btw, harini aku nak post pasal aku ada join segmen ni. Woo, awesome gilaaa. Hehe
If korang nak join boleh tetapi ada syaratnya. Huhu, nak tahu syaratnya ?
Okayy, jom. Jeng jeng jeng :D

*Follow blog Hana and Sabriena here.*Harus*
*Follow twitter Hana and Sabriena Here.*Harus. If takde twitter takpe. Kalau tipu dosa wehh.
*Buat satu entry dengan bertajuk ''Segmen:- My Blog Simple And Awesome''.
*Copy banner diatas sekiranya anda berada diblog saya . If anda berada diblog Hana or Sabriena copy banner dia okay. :)
*Pastikan blog anda ada button followers(google connet), enable comment box dan tiada words verification.*jika tidak penyertaan anda juga akan dibatalkan dengan segera*
*okay, nak tahu syarat selanjutnya. Sila anda pergi ke blog Hana or Sabriena. 


P/s : Saya join segmen ni sebab saya berasa blog saya simple and awesome and syarat yang dibuatnya senang untuk diterima. Anda semua join laa segmen ni. Boleh menambahkan kawan followers and boleh menambahkan lebih pergetahuan about blog ni. Hehe :)





















8 comments:

irwan alessa said...

follow sini dari segmen yang sama.. hit me back ok??

http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmenmy-blog-simple-and-awesome.html

cik wawa said...

dari segmen yg sma :) done follow you , follow me back :) rajin la singgah sini ^.^

http://budark-giller-candy.blogspot.com/2012/10/segmen-my-blog-simple-and-awesome.html

Nur Sabrina said...

follow awak balik :) terimakasih join dear.

Cik H.A.C.K.S said...

selamat bersegmen..
saya p0wn j0in jgk~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-my-blog-simple-and-awesome.html

Izzah Norlizah said...

follow sini,,follower ke-238

dr segmen yg sma

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-my-blog-simple-and-awesome.html

Aqilah Rezali said...

Saya pun join juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-2-my-blog-simple-and-awesome.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

priyadarshini said...

Datang dari segmen yang sama.. Done follow you.. :D

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/10/segmenmy-blog-simple-and-awesome.html