hari ketiga aku bekerja~ 12.11.2011




hah ! hari ini aku nak cerita hari ketiga aku bekerja ..
urmmm ,,, hari ini best lah jugak ...
boring sikit je because tak ramai orang yang datang ...
so penat tuhh tak ada lah ... boring je yang banyak ...
hahahha ... :DD
sebelom aku pergi kerja , aku pergi breakfast dulu kat kedai roti canai ..
dengan ibu ayah aku ...
ayah aku hantar aku pergi kerja hari ini dengan ibu aku sekali ...
sampai tempat kerja ... macam biasa lah ...
start buat kerja dulu .. then online ..
kalau tak ade orang lah .. hahaha ...
kalau ade orang ambek order dulu , hantar makanan , lap meja ...
bila dah siap kerja baru boleh online ...
 menu aku hari ini ikan goreng , ayam masak merah , sayur pucuk ubi , kuah masak asam pedas ...
macam biasa lah kan kuah aku ....
selama nie aku tak pernah makan kuah asam pedas ...
memang aku tak pernah makan sebab takot pedas dan takot aku sakit perut ..
urmm ,, maklum lah .. aku ade gastrik .. so nie aku try makan ..
tak ada pape pon ... tak sakit perot pon .. sedap adela ...
hehehe ...
aku hari ini tak makan kerang pon ...
my favourite food .. :((
urmmmm ,,, aku minum air sirap limau ...
sedap weyy ! jangan jeles !
piqah yang buat kan airnya .. haha
hah ! hari ini netbook aku oke ..
tak buat hal .. kalau hari tuh lembap gila nak mampus !
apela .. buat malu je ... nie nasib baik tak ada pape .. oke je ...
bagos lah kau hari ini netbook ..
netbook nie rupanya ade mood-mood dia yang tertentu ea ?
haha .. ngek ! :/
aku tengah tengok tv kan ...
tiba-tiba adek2 aku datang ...
aku tanye kau datang dengan sape ?
dia orang cakap jalan kaki ..
sengal~ lolz !
tipu je ..
entah betol ke tak ..
gggrrrrr~! aku pikir-pikir balek ...
eley dia orang nie naek dengan ayah kan ...
kan ayah yang ambek ibu ... mesti korang ikot .. cakap jalan kaki pulak ..
tuiiihhhh lah !
kihkihkihkih ! dah-dah ..
stop ketawa ... :))
leepas tuhh aku siap nak pergi balek ..
aku cakap bubye kat ahca .. bye acha .. :DD
ibu aku suruh pergi carefour .. pergi lah ...
pergi jalan-jalan je ..
ibu aku nak cari barang untuk buat kek ..
dah siap cari barang kek .. terus balek ..
oke dah ... tuh je story aku hari ini ..
have a good day ... :DD

assalammualaikum ,, bubye .. :))


No comments: