weyy ! bitch ! apesal kau delete capital F tuhh dengan gantian Mr.teettt ...



weyy ! betina ! apesal kau delete capital F tuhh dengan gantian mr.tettt ..
lolz ! dah buat aku sakit hati baru nak delete ... cibai !
then , knape kau delete tarikh tuhh pulak ?
mule-mule adee 1* .. tengok lagi sekali ...
dah tukar ** pulak ..
ayoyoyoyo ,, kenape kau ?
takot aku turun bp ?
banggang !!
oke ,, first aku nak cakap ea ...
lantak kau punye pasal lah nak buat ape pon !!
nak mati ke , nak hidup ke ..
kau dah mati ke ,, masih hidup lagi ke !
lantak kau ! i don't care ...
second ,, pergi lah kau berbahagia dengan dia ...
pergi ! pergi ! pergi !
third ,, pergi mampus lah ! -,-


assalammualaikum .. :'(

9 comments:

Erae Seuk said...
This comment has been removed by the author.
Ader!nA said...

urmmmm ,,, oke2 ..
maasalah dulu aku dah lupakan then kau marah balek pasal copy tuhhh ...
heyy ! tolong lah .. aku bukan copy at kau punye fb ... aku copy kat orang laen punye fb .. jgn perasan oke .. -,-
zzzz ,, yela .. hidup nie bagai KARMA .. ape yang aku bagi ,, aku dapat balek .. aku paham ..
ggggrrr~! jap ea .. yang kat blog kau tuhh .. ''first date tuhh masalahnya bukan pasal BFF + ex classmate .. pasal capital F or Mr.F because at situ kau ade tulis ''eh , jap , jap , kitaorang dah tak ade pape okeyy .. harap maklum .. ayat kau yang tuhh aku dah tahu kau cakap pasal sape .. tak payah nak berdolah-dalih lah .. kalau pasal BFF + ex classmate takkan putus hubungan lah sebab pasal kawan baik dan bekas satu kelas dulu .. memang takkan putus kawan lah .. nie sekarang kau cerita pasal orang yang kau dah tak ada pape hubungan then cakap tuhh pasal BFF or ex classmate .. tipu je !! nampak sangat bohong ..
hah ! lagi satu , name sundal .. tuhh nama selalu kau panggil untuk aku .. memang aku dah tahu lah tuhh pasal aku ... tak payah nak tipu .. juzt bagi tahu hal sebenar .. tak baik tipu .. :))

Erae Seuk said...
This comment has been removed by the author.
Ader!nA said...

ouh ,, huhu ..
oke2 paham ... aku ingat kau tak pernah couple dengan mr.tett kau tuhh .. juzt kawan je .. rupanya ada couple .. =,=
dan aku ingat kau rapat dengan bff + ex classmate tapi rupanya kau dah lama tak jumpe ... oke2 ,, i understand .. ngek .. :))

Ader!nA said...

ehh ! kenapa pulak note tuhh pasal aku sekali ?
capital F ade sekali ? what do you means ? :/
kau hang out dengan dua2 tuhh sekali ke ? mr.tett and capital F ..

Erae Seuk said...
This comment has been removed by the author.
Ader!nA said...

ouh ,, urmm ..
why ? :/

Erae Seuk said...
This comment has been removed by the author.
Ader!nA said...

urmm ,, alright ! :DD