second day go to school .. :-O




urmmm ,, okeyyy !
i want story about second day i go to school ...
urmmmm ,, sangat boring dan sangat penat ..
you know why ?
hrmmmm ,, like yesterday ...
sit down , hear to lectures , write a note of what teachers say ...
 do the same thing ...
bored lah ...
urmmmm ,,, ngantok ..
bile lah nak belajar nie ...
aku tak sabar nak belajar ... asyik dengar ceramah je ..
tak sabar nak dengar cikgu menjerit ...
hahahahaha ... apela ...
hari kedua aku pergi sekolah .. 
lapar giller gaban jugak ..
tak tahu lah berapa hari ini ,, aku asyik lapar je ..
hahaha ,, maklum lah .. 
tahun lepas kerja kat restoran ...
so makan jela ..
bila dah makan je ,, perut nie tak pernah terasa lapar je ..
dan berat badan pon menjadi naik .. huahuahua ..
bila dah naik sekolah ,, dah terasa pulak laparnya ..
lapar giller .. tak pernah aku rasa lapar tahap gaban macam tuhh ...
urmmmm ,, maybe aku dah terbiasa makan je kot ..
sebab tuhh jadi macam nie bila dah naik sekolah ..
tak tahan lapar ...
urmmmm ,, bila dah lapar ..
habis lah duet aku ...
baik-baik niat nak kumpul duet ,, nampak makanan ..
terus tak jadi ...
beli makanan je ... hahahahah ...
teruk betul lah ...
aptb .. ngek !


urmmmm ,, lagi ? aku nak cerita ape lagi erk ?
jap ... fikir , fikir , fikir ... -,-'
hah ! sekolah aku ade cikgu baru ...
cikgu perempuan ...
urmmmm ,,, sape erk namenye ...
jap ,, aku cuba ingat ... 
zzzzzzzzzzzzzzz ,,, mungkin name dia Pn,Nurul Saadah kot ..
#ingat-ingat lupe ... -,-
cikgu tuhh dulu mengajar kat pontian ...
dan dia sekarang pindah kat seri medan pulak ...
mengajar kat seri medan pulak ..
aku tak tahu lah dia mengajar ape ..
just wait and see okeyy !! :-))
hehehehehe ,,,
korang bace aku punye post nie mesti bosan kan ?
#yea ,, memang bosan ..
tak ada story yang awesome pon semenjak aku naik sekolah ..
urmmmm ,, dah lah ...
tak ada cerita lagi nie ...
okeyyy ! bubye ...


assalammualaikum ...






No comments: