Ramadhan Menjelang



Selamat pagi semua.
Cuaca yang sungguh indah pagi ini. Alhamdulilah.
Aku bersyukur masih dapat menjejak di atas dunia mu ini Ya Allah. Syukur, Alhamdulilah.
Di pagi yang mulia ini. Aku ingin mengucap Selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua umat islam diseluruh dunia. Nikmati bulan ramadhan yang indah dengan membuat amalan amalan yang baik. :)
Hehehe, awak awak semua.
Terlebih dahulu, aku ingin memohon maaf jika aku ada buat awak semua sakit hati, buat awak semua marah, terkasar bahasa kat awak semua, terlanjur kata kat awak semua dan sebagainya.
Harap awak semua maafkan saya. hihi
Ye, aku tahu harini baru bulan ramadhan dan tak salah kan ingin meminta maaf ?
Takkan time raya korang baru nak minta maaf. memang tak logik kan.
Dzzz, perkataan maaf bila bila masa kita boleh sebut jika kita ada buat kesilapan terhadap orang.
Tetapi minta maaf dari lubuk hati yang ikhlas.
Bukannya dah buat kesilapan lepas tu minta maaf then repeat the mistake again. Bukan macam tu ea. huhu
Actually, aku takde cerita harini. Taktahu nak cerita ape harini.
Ohh, yea. Semalam last aku jumpe dia.
Main kejar kejar dengan dia. penat aku tapi best. Hoho, After this, dah tak boleh jumpe jumpe lagi dah.
Bulan ramadhan sudah tiba. hehehe, rinduuuu sama kau ! xDD
Hmm, okay lah. aku dah takde cerita lagi dah.
sampai sini jela post aku buat hari ini. :DD
Btw, bulan ramadhan syaitan, jin, hantu segala bagai kena ikat so jangan ponteng puasa pulak.
Hahaha, yang ponteng puasa tu nafsu melanda. 
Hoho, puasa tak penuh, tak boleh raya. haha, jkjk
Okay lah, Bubye. Assalammualaikum.




P/s : Selamat Berpuasa semua. Hihi xDD

P/s : Semalam birthday kak baby. Belum terlambat lagi nak ucap Happy birthday kan. So Happy Birthday To You kak Baby. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. ^^, 

P/s : Kenapa tetiba aku suka tengok cerita Harry Potter ? Arghh, lantak lah. Harry Potter the best. Awesome gilakk ! haha, Suke suke suke :DD




2 comments:

nadzirah sofia said...

selamat berpuasa :)

Aderina said...

Selamat Berpuasa jugak :)